Waarom is het beter dat ik zelf mijn website onderhoud?

We zijn gewend om zoveel mogelijk werk uit te besteden waar we niet goed in zijn, of waar we te duur voor zijn geworden. Als het op het onderhouden van je website aankomt, wordt het vaak uitbesteed vanwege een onmogelijk beheersysteem waarin je verdwaalt. Dat excuus heb je met Plate helaas niet meer. Sorry.

Bestseller

Vraag je ook eens af in hoeverre een extern bureau inhoudelijk iets kan toevoegen aan je website. Ze staan ver weg van je markt en hebben geen contact met je doelgroep. Jij bent degene die kennis uit de markt opzuigt en problemen van klanten vertaalt naar concrete oplossingen. Denk je dat je deze input op papier kunt zetten? Dan kun je het ook op je website plaatsen. Natuurlijk kun je een tekstschrijver naar je teksten laten kijken voordat je ze plaatst, we zijn niet allemaal schrijvers van bestsellers.

Onafhankelijk zijn

Een ander groot nadeel van uitbesteden is dat je afhankelijk bent. Of wil je liever wachten tot je webmaster terug is van een weekendje weg om een weekendactie te plaatsen? Dat heeft na het weekend geen zin meer. Nee, dit wil je zelf en ter plekke kunnen doen. Geen uitstel - want daarvan komt afstel - maar direct de wijzigingen doorvoeren die volgens jou nodig zijn. Zit je bij een klant een krijg je opeens een briljant idee voor een klantverhaal? Vertaal dat direct naar een mooi stukje op je website. Toegang tot internet betekent toegang tot Plate. De tijd dat het onderhouden van je website moeilijk was, is voorbij. Je kunt het zelf! 

Overtuig jezelf en bekijk onze hulpvideo’s.

Hoe nuttig vind je deze informatie?