Even kennismaken met onze junior chef de code David

Zijn eerste 2 maanden bij Plate zijn voorbijgevlogen. Junior chef de code David Kortleven heeft zijn plekje in de keuken van Plate inmiddels verdiend en draait lekker mee in het team. Tijd om nader kennis te maken met deze handige student Software Science & Web Science aan de TU Eindhoven.  

hutspot

David, wat heb jij het liefst op je bord liggen als je 's avonds thuis komt?

Echt Hollands eten is toch wel het lekkerst! Na een dag websites serveren is het heerlijk om een stevige hap heerlijke oranje hutspot te nemen. Het liefst wel van een mooie plate natuurlijk. ;-)

Hoe oud was je toen je je eerste website maakte?

Mijn eerste website maakte ik toen ik 12 was. Met Windows Frontpage was dat, een regelrechte ramp, maar ik had niets beters toen. Snel daarna ontdekte ik dat je ook websites kon maken met code. Toen ik dat leerde ging er een wereld voor me open. Sindsdien ben ik veel bezig geweest met hoe het websites bouwen nu toegankelijk voor iedereen kan worden gemaakt.

microsoft frontpage

Je hebt inmiddels 2 maanden rondgekeken in de keuken van Plate. Wat is je het meest opgevallen?

Wat me al vanaf het begin opvalt en aanspreekt, is dat de focus op de gebruikers ligt. De sfeer binnen Plate is erg gemoedelijk, het is belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt, en daardoor kan iedereen echt bezig zijn met wat nodig is om Plate maar ook zichzelf te ontwikkelen!

Wat spreekt je het meest aan in Plate?

Eindelijk is er een product dat ik aan mijn opa zou toevertrouwen om een website mee te maken. Het is zo leuk om te zien hoe makkelijk mensen zelf aan de slag gaan met hun site, dat geeft echt motivatie om nog meer nieuwe en nóg betere functies te maken!

Welke ingrediënten wil je graag nog aan Plate toevoegen?

Ik zou de gebruiker graag nog meer vrijheid willen geven, om hun website nog interactiever te maken. De integratie van het voorgerecht (sociale media en andere platformen zoals webshops) lijken me een waardevolle toevoeging voor Plate, want het voorgerecht maakt het hoofdgerecht aantrekkelijker! Iets anders wat me leuk lijkt om toe te voegen, is de mogelijkheid om makkelijk bezoekersstatistieken te bekijken, en zo te genieten van je nagerecht, binnen Plate.

ingredienten plate team

Hoe denk jij Plate nog gebruiksvriendelijker te kunnen maken?

Een grote uitdaging is om te zorgen dat de gebruiker veel vrijheid krijgt, zonder dat Plate onoverzichtelijk en chaotisch wordt. Ik zie het als mijn taak om vanuit de gebruiker naar Plate te blijven kijken, en ervoor te zorgen dat alle nieuwe functies ook echt toegevoegde waarde hebben!


Is er iets niet duidelijk? Stel hier gerust een vraag:

Hoe nuttig vind je deze informatie?