Kan ik zelf een website maken?

Goede vraag! Plate is uitermate geschikt voor ondernemers, die zelfstandig hun website willen invullen. We hebben talloze voorbeelden van ondernemers die hun website zelf hebben gemaakt. Lees bijvoorbeeld het verhaal van zorgondernemer Geurt. "Het was heel veel werk, maar machtig mooi om te doen”, aldus Geurt.

Lees meer verhalen van onze klanten.

Wat heb je nodig om zelf je website te maken?

Om zelf je website te maken, is geen technische kennis nodig. Natuurlijk is het wel handig als je wat ervaring hebt met programma's als Word, Photoshop en/of Paint. We hebben een artikel geschreven over wat er allemaal komt kijken bij het maken van een website.

Wil je graag je eigen website maken? Wij maken vrijblijvend een opzetje voor jou en sturen je een login, zodat je alles zelf aan kunt passen. 

Wij feliciteren Boerderij het Dommeltje met hun gezellige nieuwe website: www.dommeltje.nl Weet je wat zo bijzonder is? Ze hebben de website helemaal zelf ingericht. Dat maakt ons best een beetje trots.

Posted by Plate on Thursday, February 25, 2016
Het wijst zichzelf en is vrij snel op te pakken als je er even de tijd in stopt. ‘What you see is what you get’, dat werkt overzichtelijk en helder.

John van Hal, Boerderij 't Dommeltje

Hoe nuttig vind je deze informatie?