Waarom betaal ik € 39,- per maand voor mijn website?

Goede vraag! Bij Plate vinden wij dat kennis en inhoud veel meer waard is dan techniek. De techniek waar je website op draait, is slechts de basis van je online succes. Aan techniek alleen heb je niet zoveel, het gaat om de invulling van je website. Zonder eten heb je niet zoveel aan een bord. Daarom rekenen wij een laag maandbedrag voor je website en kun je elke maand opzeggen. 

Daarnaast zien wij dat de technologische ontwikkelingen enorm snel gaan. Waar social media zeven jaar geleden opkwam is het nu niet meer weg te denken uit ons privé en zakelijk leven. Waar websites zeven jaar geleden amper mobiel werden bezocht, is dat de afgelopen jaren explosief toegenomen. De meeste websites worden al vaker met een mobiel of tablet bezocht dan met een vaste computer of laptop. Waar bedrijven twee jaar geleden twee keer per jaar een nieuwtje op hun website plaatsten, doen zij dit nu wekelijks of zelfs dagelijks.

sewing-machine-602463_1280

Nieuwste trends

Wat al deze ontwikkelingen gemeen hebben, is dat ze een grote impact hebben op je website. Lig je er wakker van dat je vier jaar geleden voor € 5.000,- een website hebt laten ontwikkelen, die nu niet goed toonbaar is op mobiele telefoons en tablets? Hoe kun je een oplossing krijgen die altijd parallel loopt aan de nieuwste trends? Je kunt het je waarschijnlijk niet veroorloven om voor elke ontwikkeling een zak geld neer te tellen. Bij Plate hebben wij aan elkaar de belofte gedaan om klanten nooit direct te laten betalen voor technische achterstand. Wij doen die belofte bij deze ook aan jou.

Website altijd up-to-date

Voor € 39,- per maand zorgen wij onder meer dat de techniek achter je website altijd up-to-date is. De functies van Plate worden voortdurend uitgebreid, waardoor je oplossing steeds rijker wordt. Wij dagen je uit om wensen voor verbetering van het gebruik door te geven, zodat we samen de beste websiteoplossing ontwikkelen die er is.

Naast automatische updates krijg je een licentie voor het gebruik van het super eenvoudige CMS van Plate. Je kunt onbeperkt pagina’s toevoegen met teksten, foto’s, video’s, contactformulieren en andere elementen, die je website een geweldige uitstraling geven. Plate kent geen beperkingen in het gebruik. Ook de hosting van je domeinnaam zit binnen het maandbedrag inbegrepen, evenals technische support en activatie via Platehelp.nl en ons netwerk met tips om online succesvol te zijn.

Op Startmetplate.nl vind je meer informatie over wat je website tegenwoordig nodig heeft en wat je krijgt als je Plate gebruikt voor je website. Weten wie Plate al gebruiken? Lees hier verhalen van onze klanten.

Hoe nuttig vind je deze informatie?