Waarom Plate en niet een website laten bouwen door een kennis?

We kennen ze allemaal, de handige neven, buurjongens of vrienden uit een vriendenkring, die op een zolderkamer een website in elkaar zetten. En ja, we geven eerlijk toe, zo hebben wij in het verleden ook wel eens een website in elkaar gedraaid. Waarom voor Plate kiezen in plaats van deze handige jongens of meisjes te vragen?

Geen updates

Ten eerste werken ze vaak niet met gestandaardiseerde oplossingen. Ze ontwikkelen een website, maar vergeten dat het internet razendsnel verandert en daarmee ook je wensen en eisen veranderen. Er wordt vergeten om updates door te voeren die essentieel zijn om ervoor te zorgen dat je bedrijf zich staande houdt binnen een sterk concurrentieveld.

Meneer is te druk

Ten tweede werken ze vaak met oplossingen die vanuit de techniek zijn ontwikkeld en niet vanuit de gebruikerservaring. Dit betekent bijvoorbeeld dat je niet zelfstandig een tekst op je website kunt aanpassen. Wij ontmoeten ondernemers die voor elke aanpassing hun webmaster moeten mailen en vervolgens 2 weken moeten wachten voordat de wijziging is doorgevoerd, omdat meneer nou eenmaal te druk is met andere zaken.

ik ben druk

Liever niet

Ten derde missen deze handige kennissen vaak focus. Het liefst zijn ze namelijk helemaal niet bezig met je website, maar accepteren ze de opdracht omdat ze geen ‘nee’ durven zeggen, of om een leuk zakcentje te verdienen.

Plate biedt een oplossing die steeds rijker wordt, waardoor je nooit achter de feiten aanloopt. De gebruikerservaring staat voorop zodat je eenvoudig bestaande informatie kunt aanpassen en nieuwe input kunt toevoegen. Plate is zelfs zo eenvoudig dat je je website helemaal zelf kunt maken. Dankzij onze lokale Plate Partners heb je altijd iemand in de buurt, die je kunt bereiken bij vragen over je website of online strategie.

En die handige buurjongen, neef of vriendin? Wellicht dat die je wat kan ondersteunen bij het invullen van je website.

Hoe nuttig vind je deze informatie?