Goede voornemens bereik je samen

Stoppen met roken, elke week hardlopen, vaker naar de snackbar. Goede voornemens, je hebt ze vast weleens gehad. Sommige mensen beginnen er rond Sinterklaas al over na te denken als de kilo’s pepernoten in huis worden gehaald. Anderen moeten er niets van hebben, omdat ze op voorhand al weten dat deze voornemens niet gehouden gaan worden. 

Of goede voornemens nu een ego-boost geven, alleen maar kunnen tegenvallen of je echt verder helpen, ik wil je aanzetten tot het maken van één of meerdere goede voornemens voor je website in 2016. Ik help je om ze te houden, want goede voornemens bereik je samen.

2016 beste wensen

Ik denk dat het realiseren van goede voornemens een grotere kans van slagen heeft als je ze deelt met de mensen die van invloed kunnen zijn op het slagen van je voornemens. Als je het voornemen alleen maar voor jezelf houdt, is het makkelijk om het na een paar pogingen weer los te laten. Maar als je je motivatie en het doel naar iemand hebt uitgesproken, voel je een bepaalde druk die je soms net even nodig hebt om door te zetten.

Ik wil alle klanten van Plate uitdagen om na te denken over wat jij online wilt bereiken in 2016. Zijn dat meer volgers op social media, meer contactaanvragen, meer omzet via je website, vaker nieuws delen over je bedrijf, online marketing beter begrijpen, of iets anders? Deel je voornemens met mij, dan kijken we samen wat nodig is om je doelen te bereiken.

Wij genieten ervan om met ondernemers te werken, die online stappen durven te zetten. Wil jij 2016 niet ongemerkt voorbij laten gaan als het op je website aankomt? Mail je doelen voor dit jaar naar info@startmetplate.nl. Wij kijken er naar uit om samen met jou van 2016 een succesvol jaar te maken!

PS: Over goede voornemens gesproken: Lieve oma, dit jaar ga ik echt werk maken van een leuk vriendinnetje :-) 


Is er iets niet duidelijk? Stel hier gerust een vraag:

Hoe nuttig vind je deze informatie?